Травма спинного мозга

Жизнь
после
травмы
спинного
мозга

 

СПИСОК ЛИТЕРАТУРЫ

1. Гурвич М.М. Диетолог отвечает на вопросы.—М.: Медицина, 1988.—128 с.

2. Конышев В.А. Анализ спорных концепций питания человека // Вопросы питания.—1983.—№ 6.—С. 3—10.

3. Петровский К.С. Азбука здоровья.—М.: Знание, 1982.— 1.12 с.

4. Покровский А.А. Беседы о питании.—М.: Экономика, 1986.—368 с.

5. Скурихин И.М., Шатерников В.А. Как правильно питаться?—М.: Агропромиздат, 1985.—240 с.

6. Суханов Б.П. Гигиенические основы элементарной профилактики болезней цивилизации / ВНИИМИ.—М., 1988.—75 с.

7. Суханов Б.П. Проблемы питания и пищевой технологии в связи с научно-техническим прогрессом // Деп. науч. работы. Естеств. и точн. науки, техника,—М., 1987.—№ 1 (183).—155 с.

8. Суханов Б.П., Кузнецов В.Д., Игорянова Н.А. Пшеничные отруби как белковый обогатитель зерновых и их биологическая оценка // Деп. науч. работы. Естеств. и точн. науки, техника.—М., 1987.—№ 1 (183).—156 с.

9. Burkitt D., Wake r A., Painter N. Effect of dietary fiber on stools and transit times and its role in the causation of disease//Lancet.—1972.—Vol. 2.—P. 1408—1412.

10. Eastwood М., Brydon W., Anderson D. The effect of the polysacharide composition and structure of dietary fibers on fecal fermentation and fecal excretion//Amer. J. din. Nutr.-1986.-Vol. 44.—P. 51—55.

11. Fedail S., Badi Е., Musa A. The effects of sorghum and wheat bran on the colonic functions of healthy Sudanese subjects//Amer. J. din. Nutr.-1984.-Vol. 40.—P. 776— 779.

12. Hiliman L., Peters S., Fisher C. et al. The effects of the fiber components pectin, cellulose and lignin on serum cholesterol levds//Amer. J. din. Nutr.-1985.-Vol. 42.— P. 207—213.

13. Lanza Е., Butrum R. A critical review of food fiber analysis and data // J. Amer. diet. Ass.-1986.-Vol. 86, № 6.— P. 732—743.

14. Leibermеistег Н., Toluipur Н. Senkung des Choleste-rinspiegels durch Zusatz von Pektinen und Sojaprotein zur Reduktionsdiat//Dtsch. med. Wschr.-1980.-Bd 105.— . S. 333—338.

15. Lin К., Stamler J., Trevisan M. et al. Dietary lipids, sugar, fiber and mortality from coronary heart disease. Arteriosclerosis.—1982.—Vol. 2.—P. 221—227.

16. Why the americans decline in coronary heart disease?//Lan-cet.-1980.-Vol. l.—P. 183—183.

17. Wynder Е. Identification of women at high risk for breast cancer//Cancer.—1969.—Vol. 24.—P. 1235—1240.

Суханов Б. П. Для всех и для каждого. Диетолог советует // Здоровье для всех. Вып. 1. – М., 1990)

Обновлено: 16.03.2021



Жизнь после травмы
спинного мозга